Programomtaler
• Grødris
• Sødmælk
• Piskefløde
• Mandelsplinter
• Vanilie
• Florsukker
1. Kog dine grødris som anvist på pakken (risengrød kan købes færdig i pose)
2. Køl grøden og pisk fløden til skum.
3. Kom mandelsplinter i og vanilje og florsukker.
4. Vend flødeskum i og stil koldt.
5. Personligt kan jeg bedst lide at Risalmanden er lidt tyk, men du gør som du bedst kan lide det - eller som vor mor lavede den.
Du kan smage til med almindeligt sukker (stødt melis), men det skal i grøden når den er varm. Du skal ikke gøre det i kold grød, så smelter det ikke.
God vind – husk en hel mandel til mandelgaven!
• Sødmælk
• Piskefløde
• Mandelsplinter
• Vanilie
• Florsukker
1. Kog dine grødris som anvist på pakken (risengrød kan købes færdig i pose)
2. Køl grøden og pisk fløden til skum.
3. Kom mandelsplinter i og vanilje og florsukker.
4. Vend flødeskum i og stil koldt.
5. Personligt kan jeg bedst lide at Risalmanden er lidt tyk, men du gør som du bedst kan lide det - eller som vor mor lavede den.
Du kan smage til med almindeligt sukker (stødt melis), men det skal i grøden når den er varm. Du skal ikke gøre det i kold grød, så smelter det ikke.
God vind – husk en hel mandel til mandelgaven!
• 12 klementiner
• 2 appelsiner
• 1 dl sukker
• 1 stk. vaniljestang
• 3 spsk. majsstivelse
• 3 spsk. Grand Marnier
• 1 spsk. citronsaft
1. Pres saft fra klementiner og appelsiner i en gryde.
2. Kog saften op med sukker og korn fra vaniljestangen.
3. Kog jævn og bland majsstivelse med vand. Jævn til passende konsistens og smag til med citronsaft og Grand Marnier. Skær evt. et par både i tern fra en eller to klementiner og kom i den varme sauce.
4. Skal ikke koges med, men bare vendes i.
Fandme lækkert. Mums!
Siden 2014 har Mikkel Bogh været i spidsen for en af landets helt centrale kulturinstitutioner. Som direktør for Statens Museum for Kunst har Bogh ansvaret for mere end 700 års samling af billedkunst - et levende arkiv, der på enestående vis illustrerer de forskellige tiders anskuelser, drømme og billedverdener.